Een kinderwens afstemming voor maar 45 euro

Ik een hele mooie en inspirerende dag meegemaakt bij de module kinderwens. Wat is het een geschenk om deze afstemmingen te mogen (gaan) maken. Een ziel die nog gaat incarneren voelt zo liefdevol en is eigenlijk pure liefde. Het is net alsof ik door een golf vol liefde werd overspoeld. Het was prachtig ontroerend en mooi. Ik hoop dat ik vele stellen mag begeleiden en dat ze uiteindelijk ook het grote geluk mogen gaan ervaren. Een kinderwens luisterkind afstemming brengt inzicht en kan over werkelijk van alles gaan. Adoptie, abortus, de kinderwens op zich, of je niet al te oud bent maar ook als je bijvoorbeeld nog geen partner hebt.
Zit jij met een onvervulde kinderwens of ben je heel erg benieuwd of er al een zieltje bij je is? Dan is een kinderwens afstemming echt iets voor jou. Het is echter wel goed om je te realiseren dat een kinderwens afstemming confronterend kan zijn dat wil ik jou / jullie wel mee geven.

Ik wil jullie graag een speciale kinderwens aanbieding doen. Vraag een kinderwens afstemming aan en je ontvangt de afstemming voor 45 euro in plaats van 65 euro. En ik doe er nog een schepje boven op. Eind juni doe ik alle betaalde aanvragen bij elkaar en ik grabbel TWEE namen. Deze mensen krijgen hun 45 euro terug gestort op hun rekening. Heb je interesse stuur me dan een PB dan bespreken we wat ik verder allemaal van jou / jullie nodig heb.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *