Methode

Bij de luisterkind methode wordt er direct contact gemaakt met jouw pure innerlijke wezen. Er zit dus geen gids tussen. De antwoorden komen helemaal vanuit jou zelf. Het is zielsgesprek en alle pure antwoorden worden via beelden, gevoelens en / of letterlijke gesprekken doorgegeven. Ik hoor en / of zie alles vanuit mijn gedachten en schrijf het dan op zonder er aanpassingen in te maken. Alle antwoorden liggen in jezelf en daar wordt contact mee gemaakt.  Alles wat je bezig houdt en alle mogelijke vragen kunnen worden gesteld in een luisterkind afstemming.

Het kunnen vragen zijn over je eigen leven maar je kan ook een afstemming aanvragen voor je kind. Hoe vaak zou je wel niet in hun hoofdje willen kijken om te weten wat er speelt en hoe je ze het beste kan begeleiden? We kijken samen wat er nodig is en zoeken samen naar het antwoord. Vandaar uit kun je werken naar de oplossing. Het is de bedoeling dat je met de adviezen aan de slag gaat. Soms wordt het vraagstuk al opgelost in de luisterkind afstemming zelf. Het is belangrijk dat je er rekening mee houdt dat een luisterkind afstemming confronterend kan zijn.

 Je kind kan dingen over jou vertellen die je zelf niet zo prettig vindt om te horen. Zo kan een kinderwens afstemming soms ook een boodschap geven die pijn doet. Een luisterkind afstemming kan op twee verschillende manieren tot stand komen. Het kan in een monoloog of in een dialoog. Veelal is een luisterkind afstemming in een monoloog. Bij kinderen komt het wel eens voor dat het een dialoog wordt gedurende de afstemming. Dit is om een vollediger beeld te kunnen schetsen. Het is belangrijk om de aanwijzingen in de luisterkind afstemming te integreren in je leven zodat er een blijvende verandering kan plaatsvinden. Doe je dit niet dan zal het probleem vroeg of laat weer terugkeren.

Grote voordelen

  • Je hoeft de deur niet uit
  • Geen benzinekosten
  • Geen reistijd
  • Je kind kan gewoon lekker door spelen
  • Alles verloopt via de mail

Belangrijke voorwaarden

  • Alleen de ouders / voogd van een kind mogen een luisterkind afstemming aanvragen
  • Bij kinderen ouder van 10 is toestemming van het kind vereist.
  • Je mag geen informatie aanvragen over bijvoorbeeld je ex partner
  • Alle vragen zullen vanuit het oogpunt van de vraagsteller worden behandeld
  • Er is voorzichtigheid betreffende ziele doelen van kinderen

Het is belangrijk te vermelden dat ik geen arts ben en ik dus geen medische vragen kan beantwoorden. Het is daarom raadzaam om bij desbetreffende vragen een specialist te raadplegen. Soms is het nodig om vervolgstappen te zetten en professionele hulp aan te vragen. De keuze ligt hierin bij jezelf