Een verlangen zo groot,

Zo veel liefde te geven…

Deze wens gaat zo diep.

Alleen…. waarom (nu nog) niet?

Misschien is de wens voor een kind wel het diepste verlangen wat je als mens kunt ervaren. Het is zo iets groots dat het eigenlijk niet in woorden uit te drukken is. Het is onze natuur om ons te willen voortplanten een verlangen zo groot is gewoon niet te weerstaan.

Maar wat als het dan niet lukt om zwanger te worden?

Dat doet pijn, het geeft verdriet en een groot gevoel van machteloosheid en misschien wel schaamte. Overal om je heen zie je zwangere vrouwen en ouders achter een kinderwagen. Het hele leven lijkt te draaien om dit diepe verlangen en soms wordt de lading zelfs zo groot dat je bijna nergens anders meer aan kan denken dan aan de wens om vader en / of moeder te worden. Hierdoor wordt de spanning  groot dat dit ook averechts werkt op het (natuurlijke) proces van zwanger worden.

Het is mogelijk om aan de hand van een afstemming inzicht te krijgen waarom een zwangerschap uitblijft. Er word op zielsniveau gekeken wat er aan ten grondslag ligt. Er wordt gekeken of er al verbinding is met een ziels kindje en wat er dan nog nodig is om te kunnen afdalen naar de aarde zowel bij jou als de baby.  Maar ook als je in een traject zit van IVF, ICSI, IUI dan kan een afstemming inzicht en mogelijkheden geven

Misschien heb je nog geen relatie,  heb je een relatie met iemand van hetzelfde geslacht of kies je voor een sperma donor. Met een afstemming kunnen we onderzoeken wat er nog nodig is om deze wens te kunnen vervullen. En het kan natuurlijk ook zo zijn dat je gewoon benieuwd bent of er een zieltje om je heen is. Het is natuurlijk heel leuk om daar al verbinding mee te kunnen maken.

Als er een zieltje bij jou / jullie is dan zal ik daar contact mee maken en tegelijkertijd met jouw eigen ziel. En vanuit deze verbinding zullen er antwoorden komen die de kans van slagen kunnen vergroten. Het is van belang te vermelden en deze afstemming ook confronterend kan zijn. Het is namelijk mogelijk dat het niet de bedoeling is voor jullie om ouders te worden. Dit bericht zal natuurlijk pijn doen. Het is dus goed om je dit te realiseren.