Geboortebegeleiding

Het geboorte begeleidingstraject is een groot geschenk en een prachtig cadeau voor jezelf en voor je baby.. Het werkt net even anders als in een gewone afstemming.

De geboortebegeleiding is een traject van vier achtereenvolgende weken.

Voorafgaand plannen we 4 datums in waarop wij allebei een half uur beschikbaar zijn.

Ik ga in dat half uur op jullie kindje afstemmen. Jij mag in dit half uur heerlijk gaan ontspannen. Het is echt een mooi moment voor jou / jullie en de baby.

Je kunt bijvoorbeeld lekker in bad gaan, lekker een muziekje luisteren of gewoon heerlijk zitten op de bank. Het is ook bijzonder als je dit samen met je partner kunt beleven.

Je kunt het helemaal naar je eigen wensen inkleden. Misschien kan jij jezelf ook wel met je kindje gaan verbinden en komen er ook nog prachtige boodschappen bij jou zelf binnen.

Het fijne van dit traject is dat jij je kindje alles kunt vragen wat je maar wilt weten.

Het is een prachtige kans om je kindje nog beter te leren kennen. Alles kan worden besproken. Misschien zijn er dingen in jullie contact die je niet kunt plaatsen?  Misschien maak je je nog zorgen over de geboorte? Het komt wel eens voor dat jij er helemaal klaar voor bent maar dat er bij jouw kindje nog iets in de weg zit waardoor hij of zij het eigenlijk nog heel spannend vindt. Dit kan voortkomen vanuit een ervaring van een vorig leven. Maar het kan ook uit dit leven komen.

Jullie kindje krijgt tijdens de afstemmingen ook de ruimte om te vertellen wat voor hem of haar belangrijk is. Misschien vraag je je af hoe het contact met met broertjes of zusjes zal zijn? Wat ze nodig heeft van jullie? Hoe ze het vindt dat je de opvoeding (voornamelijk) alleen zult doen? Komt onze baby niet te vroeg? Wat heeft hij / zij nodig van jullie gedurende zijn / haar leven?

Zo kan ik echt door blijven gaan want per persoon zijn de vragen verschillend. En dat is prachtig want zo krijg je alvast een beeld van jullie baby.

Deze afstemmingen zijn verbindend en ze ruimen op. Daardoor kan je nog meer genieten van jullie intense contact. Wie wil dat nou niet?

Het is belangrijk om te weten dat er niets gebeurd wat jullie baby niet wil. Ook is het belangrijk te weten dat deze afstemming volkomen veilig is voor je baby. Je baby is aan het woord en ik stel de juiste vragen.

Hieronder staan enkele voorbeelden

  • Over jullie contact
  • Of je het goed zal doen als moeder of vader?
  • Wat je baby nog nodig heeft voordat het geboren gaat worden?
  • Hoe hem te ondersteunen tijdens de bevalling?
  • Over het karakter van je baby

De eerste week staat in het teken van kennismaken.

Jullie kindje komt voor het eerst aan het woord en zal alvast iets vertellen over zichzelf en / of over jou. Vaak is er in het eerste gesprek al wel wat ruimte om naar je vragen te kijken. Als niet alles wordt behandeld dan zullen we daar de volgende keer op door gaan.

Vergeet niet dat jullie baby bepaald wat voor hem of haar belangrijk is en dat hij / zij dus bepaald wat er wordt besproken. Jullie baby is de kapitein op het geboorteschip.

De tweede week is een verdieping.

Tijdens het tweede gesprek kunnen we sneller op de vragen in gaan. De eerste verbinding is dan al gelegd en er is een bepaald vertrouwen opgebouwd waardoor we meer de diepte in kunnen. Deze afstemming is dan vaak ook een mooie diepgaande ervaring die al veel ruimte en vertrouwen geeft.

De derde week staat in het teken van de aanstaande geboorte

In de derde week gaan we ons richten op de geboorte die er aan zit te komen. Het is goed om je hier alvast mee te verbinden zodat je je bewust bent wat er eventueel nog aandacht nodig heeft. Misschien heb je angsten en twijfels die gehoord, gezien en getransformeerd mogen worden. Deze afstemming kan daarin heel verhelderend zijn. Misschien heb je het vertrouwen al wel maar wil je weten of je kindje nog iets nodig heeft? Je kunt alles vragen wat je maar wilt weten over jullie geboortereis.

De vierde week is een geschenk:  een brief van je kindje speciaal voor jou!

Dit is een  prachtige afsluiting van het geboortebegeleidingstraject. Jullie kindje laat rechtstreeks iets van zich horen. Ik begeleid dit gesprek niet. Pure woorden en zinnen vanuit jullie zielskindje. Een mooi geschenk en een prachtig cadeau.

Het geboorte begeleidingstraject kost 130 euro.

Hiervoor krijg je dus 4 keer een afstemming en gedurende de weken is er ruimte voor al je vragen. Ook kunnen er nieuwe vragen in je opkomen die je alsnog kunt stellen. Gedurende deze vier weken ben ik voor jou beschikbaar en neem ik je mee in een prachtig contact met jouw baby.

Ik hoop jullie te mogen ontmoeten en begeleiden tijdens deze prachtige reis die jullie samen maken. Op naar een fijn begin voor jou / jullie en je baby. Het kan zijn dat je 4 keer afstemmen teveel vindt.

Je kunt in dat geval ook een 1 geboorteafstemming aanvragen.De afstemming zal dan langer duren dan een half uur waardoor er nog steeds voldoende aandacht is voor jouw vragen. Hiervoor geldt het reguliere tarief van 65 euro.