De afstemming

Hoe gaat de aanvraag?

Allereerst doe je een aanvraag via de mail. Vervolgens ontvang je een mail van mij met daarin alle informatie en alles wat ik verder nodig heb om de luisterkind afstemming te maken. Ook ontvang je de betaalgegevens van mij. Zodra ik alle informatie en de betaling binnen heb geef ik het weeknummer door waarin de afstemming gerealiseerd gaat worden. Dit is uiterlijk 2 weken nadat ik alles heb ontvangen tenzij anders vermeld. Je ontvangt de afstemming vervolgens in je mailbox. Heeft je vraag spoed dan is overleg mogelijk en betaal je een hoger tarief.

En hoe werkt dat nou dat afstemmen:

Alles is energie en het is soms moeilijk te bevatten hoe dat werkt aangezien er geen tastbaar bewijs is. Wij mensen willen graag altijd alles begrijpen maar ongeziene is niet te grijpen. Het heeft wel een bijzondere uitwerking en de resultaten liegen er vaak niet om. Er is wel degelijk iets veranderd en opgelost. Er zijn heel veel verschillende manieren om met energie te werken en met de luisterkind afstemming werkt dit via psychometrie. Mediums en paragnosten werken vaak via een voorwerp / gids en bij een luisterkind afstemming gaat dat regelrecht via de persoon waarop afgestemd wordt.

Een kort voorbeeld over energie:

Je denkt aan je vriendin en precies op dat moment gaat je telefoon en belt ze jou. Telepathisch is er een signaal uit gegaan en bedacht zij zich dat ze je wel eens kon bellen. Toeval??

Nog eentje:

Je komt bij vrienden en ze hebben net ruzie gehad. Ze doen alsof er niets aan de hand is toch voelt het onprettig bij binnenkomst. In sommige gevallen komt het voor dat er een auralifter in het spel is. Een auralifter is een overleden persoon die niet weet dat hij of zij al overleden is. Een auralifter haakt aan als je niet helemaal lekker in je vel zit of als je niet goed geaard bent. Je kunt hier veel last van ondervinden. Slecht slapen, angst en vermoeidheid zijn enkele voorbeelden die kunnen spelen bij auralifters. Het kan ook voorkomen dat het probleem geworteld ligt in een vorig leven. Samen met de vraagsteller kijken we wat er zich in dat leven heeft afgespeelt en zoekt de vraagsteller zelf naar de oplossing met daarin natuurlijk sturing van mij. Een afstemming werkt een tijdje door en er zitten vaak verschillende lagen in. Als je een afstemming na een aantal weken nog eens leest dan zie en hoor je vaak weer nieuwe dingen boodschappen.

Een luisterkind afstemming is voor iedereen. Groot of klein we zijn allemaal kind (geweest)

€65,-